Jouw voordelen?

Wie lid wordt van kwb haalt zijn lidgeld er makkelijk terug uit! Minstens één maal per jaar ontvang je het voordelenboekje thuis met het handige overzicht!

Voor recente toevoegingen verwijzen we je ook graag door naar de voordelen pagina op de nationale website

Primo en Lunch Garden: korting met je lidkaart

Neen hoor, je lidkaart dient niet enkel om plaats in je portefeuille in te nemen. Als je ze op het juiste tijdstip tevoorschijn tovert, geeft ze je recht op 10% korting bij Primo en Lunch Garden. Zo wordt sportkledij kopen of een hapje gaan eten nog wat leuker en goedkoper. Met dank aan je kwb-lidmaatschap!

 

Nog meer voordelen

Kwb-leden krijgen 5% korting bij Belvilla & Ardennes Relais

Belvilla heeft meer dan 20.000 unieke vakantiewoningen in Europa. Van een bergchalet tot een stadsappartement. Van comfortabel tot superluxe. Kwaliteit aan een verrassend betaalbare prijs. Met z’n twee of met de hele familie geniet je van ruimte en privacy! Meer info: http://nl.belvilla.be/

Ardennes Relais vakantiewoningen is dé nummer 1 in de Ardennen. Op www.ardennes-relais.be vind je meer dan 1.000 huizen verspreid over alle streken. Zin in een weekendje weg met vrienden of de ganse familie? Logeren in een houten chalet met sauna of een luxe groepshuis met zwembad? Heerlijk wandelen in de bossen en s’ avonds gezellig napraten bij de open haard. Zelfs de hond kan mee. De Ardennen, makkelijk dichtbij en toch zo verrassend anders! Meer info:http://www.vakantiehuizen-ardennen.be/ Kwb-leden krijgen 5 % korting bij Belvilla en Ardennes. Voorwaarden en praktische richtlijnen vind je in je ledenvoordelenboekje.

 

Inktpatronen voor kwb

Printen kost geld. Maar het kan een stuk goedkoper. Door je inktpatronen bij kwb te kopen bijvoorbeeld. Op de kwb-webshop kun je aan zeer scherpe prijzen gerecycleerde inktpatronen kopen.

  • tot 40 % goedkoper dan originele patronen
  • beter voor het milieu
  • cartridges bevatten meer inkt (meer printen!)

Wedden dat je je vaste adres hebt gevonden? Bestel hier je inktpatronen.