wie zijn we

Kwb is een socio-culturele vereniging met een grote waaier aan activiteiten, vorming, ontspanning, ontmoeting, dienstverlening, …

Onze visie kan je samenvatten onder drie kernwoorden: Ongebonden, Eigentijds en Voor Iedereen. Wij kiezen voor een moderne, prijsvriendelijke en zinvolle vrije-tijdsbesteding, die mensen bij elkaar brengt.

Het bestuur van kwb*SchelleLeeft!  is groep enthousiaste medewerkers, met een goede mix tussen jongere en minder jonge bestuursleden zodat de toekomst verzekerd is. Met deze ploeg bouwen we een jaarprogramma uit dat aan de doelstellingen van kwb beantwoordt. We vinden het belangrijk dat mensen elkaar ontmoeten waarbij we ons speciaal richten naar (jonge) gezinnen, in welke vorm dan ook.

Door in het aanbod genoeg afwisseling te brengen, zorgen we er voor dat iedereen aan bod komt. Ons programma staat open voor leden en niet-leden. Deelname is voor leden wel GOEDKOPER of soms zelfs GRATIS en zij zijn daarbij ook VERZEKERD. Via het kwb-maandblad 'Raak', deze website en de nieuwsbrieven houden we alle leden op de hoogte van wat er reilt en zeilt binnen de vereniging.

Wil je af en toe helpen bij het organiseren van een activiteit? Laat het ons even weten.

Iedereen is bij ons welkom, zolang je zelf maar open staat voor anderen en het welzijn van iedereen nastreeft.

kwb*SchelleLeeft! werkt nauw samen met Femma SPP voor het opstellen van een aantrekkelijk programma-aanbod. Samen met Femma SPP en ACV Schelle vormen we beweging.net Schelle.

 

Lees hier de 6 strategische doelen waar kwb aan werkt in de periode 2016-2020.